Macam-macam Hal :)

Assalamualaikum..


Wah lama betul saya tak update blog ni..maklumlah hari-hari yang dilalui di UPM ni terasa sangatlah singkat..mana taknya macam-macam aktiviti yang diadakan dan saya terpaksa turut serta..tak kira siang atau malam.. :)


Antara aktiviti yang berlaku termasuklah:

  • Sehari bersama fakulti (25 September 2011)

Ain, Along dan Hilda :)

Fasi-fasi yang sempoi :)
  • Perkampungan Canselor Aidilfitri (PCA) - (25 September 2011)


  • Jamuan Hari Raya Bersama Perdana Menteri (29 September 2011)

Kawan-kawan baru saya :)

Inilah Along :)

Ini pula roommate saya..Ida namanya :)
Masa tu rasa macam menyesal je pergi..mana taknya dah la tak dapat makan..penat pulak yang dapat..memang rasa tak berbaloi je pergi..Di sebabkan merit punya pasal saya pun join la sekali..dah la tak nak ingat pasal ni dah :)

  • Lawatan Timbalan Perdana Menteri Ke UPM (30 September 2011)
TPM sedang berucap :)

Setelah selesai majlis :)

Masa ni join pun sebab nak kumpul merit..kalau tak saya ada kelas masa ni..bukan selalu dapat pelepasan kan..hehe.. :)

  • Starting School (2 Oktober 2011)
Ini antara ahli kumpulan saya untuk starting school :)

Ini pula ahli kumpulan Gadis KacaMata - 1 :)

Masa ni best sangat..mana taknya Doktor tu pandai menarik minat semua pelajar untuk mendengar taklimat yang di berikan.. :)


  • Bacaan Ikrar (10 Oktober 2011)
Inilah rupa orang tak tau pakai pashmina :)

Ain, Hilda dan Along :)

Bersama Ain :)
Masa ni ingatkan semua pelajar 2nd intake pakai macam kami..rupa-rupanya kami je yang pakai macam ni..dah la pashmina tu tebal..memang sabar jelah..apa-apa pun bacaan ikrar telah pun selesai..kami kira beruntung sebab kami tak ada orientasi macam 1st intake.. :)

Ok lah cukup la setakat ni dulu..lain kali kalau saya ada masa saya update lagi..Lusa saya ada test 1..Doakan saya ye kawan-kawan..Selamat malam.. :)


4 comments:

lieynanilaz said...

melalui entry ni teringat zaman blaja kat upm dulu...:)

oli-go said...

u mana ni?

Nur Hanis said...

lieynanilaz: owh..dlu pun blajar kt upm jgk la ye.. :)

Nur Hanis said...

oli-go: UPM :)