Hari-hari ada kelas..

Assalamualaikum semua..wah lama sungguh tak update blog nih..maklumlah sekarang ni asyik sibuk je..memang sibuk sangat sampai takde masa nak rehat..inilah lifestyle seorang pelajar tambah pulak ini merupakan semester akhir saya..Tension jugak rasanya bila fikirkan pasal benda ni..huhu..Mana tak nya kena buat projek akhir pembinaan+projek web+segala assignment yang kena disiapkan..


Dah lama tak balik rumah..rasa macam tak best je bila tak dapat balik rumah..ni baru je dapat berita yang mana sesiapa yang sudah settle UPU tidak dibenarkan pulang ke rumah...Nape pulak cmtu..tak adil la..dah la bukan senang dapat balik rumah..tension la macam nie..Eiii bengang betul la..Tak adil x100...sedih la macam nie..sedih sangat3... ;(


Rasa tension sangat sekarang nie...tolong sy..xde sape paham pe yg sy rasa..mak nak balik rumah..tension la duduk sini..dah la semua buat hal masing-masing..tak kira hujung minggu ni nak kuar jugak..nak release stress ni..dah tak tahan rasanya..anybody help me!!! Bengang sangat3...Pe yg boleh sy wat utk hilangkan sterss ni??? 


Dah la tiap2 hujung minggu ada aktiviti kokurikulum..ble masa dapat balik lau cmni..TENSION!!!!! 

2 comments:

ehda said...

alahai sian kt anis...sabo erk. btw thnk dtg blog org ^_^

Hanis said...

nak wt cmne ehda..xpela bila ade masa nt kte nk balik jugak.. ;)