Segmen Lokman : Saya Blogger Dari Universiti Putra Malaysia

Assalamualaikum.



Tiba-tiba terasa macam nak join je segmen ni. 
Maklumlah dah lama tak join benda-benda macam ni. 
Tarikh tutup segmen ni pada 19 Ogos 2012. 
Kalau rasa nak join klik je banner kat atas ni :)

9 comments:

lokman said...

Terima kasih sebab sudi join segmen saya.. ^_^..

sila check link blog ini di dalam senarai peserta..

Nur Hanis said...

lokman: sama2.. :)

cmimimim said...

salam..
blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

jemput singgah :
http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

good luck !

Nur Hanis said...

cmimimim: wsalam..thanks sudi singgah blog sy :)

syarmimi said...

dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
done follow sini. ;)
jom BW ke blog mimie :)

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

Nur Hanis said...

syarmimi: thanks sudi singgah blog saya :)

rafflesia said...

as-salam,
datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

Nur Hanis said...

@rafflesia: wsalam..terima kasih sudi datang ke blog saya :)

SemanisRedVelvet said...

slmt hari raya..

dtg folo dr segmen yg sma..

jom ke belog sy juga ye...ehehe..tengs..slmt berkenalan

http://syafidajamil.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html