Konvokesyen

Assalamualaikum semua..


Apa khabar kawan-kawan semua? Harap sihat sejahtera hendaknya. Dah lama rasanya tak update blog ni. Mana taknya banyak kerja kena buat bila ada waktu terluang. Sebenarnya saya nak update pasal konvokesyen yang berlangsung pada 20 Oktober 2011 (Khamis) yang lalu. Disebabkan macam-macam hal yang berlaku, jadi inilah masa yang sesuai untuk saya mengupdate blog. 

Konvokesyen ini diadakan di UPM, Serdang. Sepatutnya saya konvo 2 kali. Disebabkan ada masalah yang tak dapat dielakkan jadi saya hanya pergi konvokesyen yang diadakan di UPM sahaja. Konvo yang pertama diadakan di Klana Beach Resort, Seremban pada 8 Oktober 2011. Saya hanya melihat gambar-gambar yang mereka upload di Facebook. Rasa macam tak seronok bila tak pergi konvo yang kolej buat. Bukan senang nak jumpa kawan-kawan kolej lagi. Ada yang dah kerja, ada yang sambung belajar macam saya dan ada jugak yang masih menganggur. Bila la dapat jumpa mereka lagi. 

Ini antara gambar-gambar yang sempat ditangkap semasa majlis konvokesyen:

Emak saya & emak Yani
 (rupanya mereka berkawan dari sekolah rendah)

Sebelum berkumpul

Naz & Yani 

Inilah kawan-kawan perempuan yang hadir

Disebabkan terlalu lama menunggu untuk masuk ke dewan, kami pun bergambar la.

Selepas tamat majlis.

Masa ni semua sibuk bergambar termasuklah saya :)

Bersama emak :)


Saya, Naz, Yani & Hariz. Yang lain tak tahu pergi mana.

Bersama adik (Afiqah), nenek & emak sebelum memulangkan jubah.


Walaupun konvokesyen ni hampir sebulan berlalu tapi rasanya macam baru je berlangsung. Hehehe. Konvokesyen ni pun ramai yang tak hadir. Kalau semua hadir barulah seronok. Apa-apa pun tahniah kepada semua yang telah konvo :)