Update :)

Assalamualaikum semua...


Hari ni rasa macam rajin nak update blog pulak kan.. Mana taknya hampir sebulan blog ni terbiar..kesian blog saya ni kan.. :) Hari ni saya sempat tukar layout + header blog + lagu.. Maklumlah bosan pulak bila dengar lagu yang sama je kan.. 


Macam ni la kalau dah bosan :)


Sebenarnya banyak kerja kena settle dalam minggu ni.. Kalau tengok jadual memang pack giler la.. Boleh dikatakan minggu ni kelas dari pagi sampai malam.. Memang memenatkan..  =.= Mentang-mentang la minggu ni minggu kuliah terakhir.. semua benda nak kena submit dalam minggu ni + 2 presentation ECS + exam MUET = Memang tension kot.. inilah nasib sebagai seorang pelajar seperti saya ni.. =.=




Harap-harap semua berjalan dengan lancar..minggu depan dah mula study week..tak lama lagi  final exam pulak..doakan saya ye kawan-kawan.. :)





2 comments:

LydSunshine said...

Semoga semuanya berjalan lancar.

Nur Hanis said...

amin..terima kasih ye.. :)