Sibuk + Penat

 
Minggu ni agak penat disebabkan terpaksa berulang alik dari UPM ke Teluk Intan. Mana taknya selasa lepas saya mempunyai appointment dengan doktor di sana. 
 
 Penat tak usah cakap la. Perjalanan je dah memakan masa selama lebih kurang 4 jam (termasuk berhenti rehat). Selesai je jumpa doktor petang tu jugak gerak balik UPM. Nasib baiklah saya ni dah biasa memandu jauh. Tapi kadang-kadang tu bosan jugak bila sorang-sorang kan. 

Minggu depan adalah minggu yang amat sibuk. Isnin je dah kena hantar assignment dan ada presentation. Dah la tak prepare apa-apa lagi. Risau betul la. Mulai malam ni saya akan menyibukkan diri untuk menyiapkan segala tugasan yang ada. Kalau tak memang tak sempat nak study untuk test minggu depan. 

Memang tension bila fikir pasal minggu depan. Dah la isnin depan ade kelas ganti lagi. Mau pengsan dibuatnya. Kelas dari pagi sampai malam kot. Memang tak dapat rehat la jawabnya. Apa-apa pun kena hadapi dugaan dengan redha.







3 comments:

Kechek said...

Hehe, Hanis hwaiting~!!
All the best oke.
Boleh punya tu. ;)

incik boss... said...

anis,, follow kite ye.. huhu

Nur Hanis said...

thanks kechek :)