Alhamdulillah

Assalamualaikum...


Hari ni saya rasa bersyukur sangat-sangat sebab dapat melanjutkan pelajaran ke UPM..sebelum tu memang rasa berdebar-debar sangat..mana taknya mula-mula cakap keputusan rayuan akan dikeluarkan pada 17 September..alih-alih keputusan keluar hari ni..


Sebelum keputusan dikeluarkan saya sempat update blog mengenai keputusan akan dikeluarkan hari ini..tak percaya? klik sini :)


Sempat la jugak update status kat facebook..



Bila masa yang di nanti dah tiba saya pun semak la keputusan rayuan..Tiba-tiba..


Apa lagi..macam nak menjerit je rasa..bersyukur sangat-sangat sebab dapat jugak sambung belajar..Lepas tu saya update status kat facebook..(saya ni memang jarang update status..huhu..)


Apa-apa pun saya rasa seronok sangat..macam tak percaya pun ada..nampaknya lepas ni kena belajar lebih bersungguh-sungguh..bukan senang dapat peluang sambung belajar macam ni..kalau arwah ayah saya masih ada mesti dia yang paling gembira..

20 comments:

fiqaliqa said...

tahniah anis. huu kami ni belom rezeki lg kot huu

Nur Hanis said...

fiqaliqa: thanks umi..mungkin rezeki korang lagi bagus dari kite..mne tau kan.. :)

Paris Hilton (M) said...

tahniah yeee

Paris Hilton (M) said...

tahniah yeee

Nur Hanis said...

Paris: terima kasih :)

✿cik tempe✿ said...

congrats dear.. ^^

MARJAN IBRAHIM said...

tahniah~~
akak pun ex UPM jugak dulu..
tahun 2005-2008
selamat berSTUDY & hepi2 kat UPM...=)

Nur Hanis said...

cik tempe: thanks :)

Nur Hanis said...

Marjan Ibrahim: thanks kak :)

YNA♥ said...

congrate !belajar tohl2 tau

Nur Hanis said...

YNA♥: thanks.. :)

Danial Razak said...

tahniah..selamat belajar yer..

Nur Hanis said...

Danial Razak: terima kasih ye.. :)

Den said...

tahniah adik.. akak dulu x-staf sana.. study smart ok! ;)

Nur Hanis said...

Den: owh yeke..thanks ye kak :)

Diana @ bilakukatacinta said...

dik ahkak pon upm gak....boleh roger2 kite nt...

Nur Hanis said...

Diana @ bilakukatacinta: owh yeke..akk dh lme ke kt upm?

aleen aiden said...

congratulations..slamat menjalani life d kampus! ^_*

Nur Hanis said...

aleen aiden: thanks :)

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html