Playful Kiss

Assalamualaikum..


Sekarang ni macam tak de mood je nak update blog..bukannya apa, rasa macam tak tahu nak tulis pe..saya lebih suka menonton drama korea..tengok pulak sorang-sorang..yelah adik-adik semua dah balik asrama..tinggallah saya keseorangan di rumah..huhu.. T_T


Untuk menghabiskan masa yang ada, saya merajinkan diri untun menonton drama korea iaitu Playful Kiss..walaupun cerita ni dah lama, masa ni la baru saya sempat tengok..cerita ni memang best..siapa yang minat tengok drama korea mesti tau cerita dia macam mana kan.. :)


2 comments:

Lia Lomi said...

citer ni memang best!..tapi tak suka sangat heroin dia..*mood jeles dengan heroin citer ni..

kihkihkih

Nur Hanis said...

Lia Lomi: boleh pulak camtu ye..heroin dia xbpe best kan.. :)