Edit Blog

Assalamualaikum...

Hai semua..apa khabar? hari ni saya hanya mengedit blog dari pagi sampai la sekarang ni..bukannya apa bosan jugak kalau tengok background yang sama je..dah lama tak tukar background..hehehe..nanti kalau ada masa saya nak buat header baru pulak..nak buat yang cantik-cantik saya tak pandai..setakat yang simple boleh la..

Backgroung yang saya pilih ni simple je..warna hitam sudaa..bukan tak minat warna lain tapi saya lebih gemar warna hitam..hitam itukan menawan..cheewah..suka-suka je kan..hehehe..

Bila tengok blog orang lain semuanya cantik-cantik..jelous la pulak kan..takpe saya ni baru je belajar..ini pun hanya berpandukan tutorial Cik Lyssa. Tutorial yang disediakan memang senang nak faham..

Lepas tu tadi saya ada juga jenguk blog Hafizzi Aziz mengenai tutoral Photoshop-Cara Buat Header Comel Transparent..Tutorial yang diberikan pun memang mudah untuk diikuti..memang bagus diorang ni..tak kedekut ilmu.. :)

Saya akan terus belajar hari demi hari..bak kata pepatah:
 sedikit sedikit lama-lama jadi bukit
Tak gitu?? 


Ok la saya nak siap-siap pergi bazar ramadhan..nanti mak saya bising pulak.. :)

2 comments:

SuzaDin said...

nice ... hitam itu menawan hehee ... nmpk smart taw ...

Hanis said...

@SuzaDin: saya setuju..memang hitam itu menawan.. :)