Kad Raya

Assalamualaikum..

Fuh penat betul buat kad raya ni..walaupun tak berapa cantik, tapi saya sangat puas hati..ini merupakan hasil kerja saya menggunakan Photoshop..bukannya pandai sangat guna Photoshop ni..main bedal je sebenarnya..hehehe..saya suka explore benda yang saya tak tahu..jadi tegoklah hasil yang tak seberapa ni..


Sebenarnya saya dah lama tak edit gambar ni..bila ada mood baru buat..kalau tak ada mood gambar yang di edit pun jadi tak cantik..betul ke?? tu bagi saya la..lain orang lain pendapatnya..

Ok la..saya nak bersahur dulu..nanti tak sempat pulak kan..pejam celik pejam celik tinggal berapa hari je lagi kita berpuasa..kepada semua selamat bersahur.. :)







16 comments:

Pn. Sheila said...

selamat hari raya gak... :-)

Khairull-Dean said...

malu nyer nak komen.... :D slamat hari raye... hehehee...

KUKUMALU said...

Selamat Hari Raya:)

Aimie Diyanna Benignant said...

Hi, Assalamualaikum. Macammana persiapan raya awak? Exited tak? Jom ke blog saya sekejap sebab saya ada sediakan 1 tutorial shawl yang mungkin best untuk awak gayakan nanti. Eceh.. hihi >>

http://imedianna.blogspot.com/2011/08/tutorial-untuk-gegurl-di-hari-raya.html

#sudi follow blog kalau suka

Nur Hanis said...

Pn Sheila: thanks.. :)

Nur Hanis said...

Khairull-Dean: nak ucap selamat hari raya pun malu..ish3..hehehe.. :)

Nur Hanis said...

KUKUMALU: selamat hari raya.. :)

Nur Hanis said...

Aimie: sy dah tengok tutorial awk tu..nice..tp sy xpandai pakai shawl la..huhu..
sy follow awk juga.. :)

KechikumA said...

Happy Merdeka Raya~!
SHRA, MZB ^^

Nur Hanis said...

KechikumA: selamat hari raya :)

::budak:: said...

slmt ari raya :)
cntik kad tu..sy xpandai nk edit cmtu..hehe

Nur Hanis said...

::budak:: selamat hari raya juga..ala saya main buat je tu..bukan cantik mane pun.. :)

Jasman said...

slmt hari raya...

Nur Hanis said...

Jasman: selamat hari raya juga.. :)

beluncas ^.^ said...

good try dear ! selamat hari raya yeee ..

Nur Hanis said...

beluncas: thanks beb..selamat hari raya juga.. :)