Penat kot nak terjah group Jepun & Korea :)

Assalamualaikum dan selamat petang..

Baru-baru ni kan saya ada join Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah yang dianjurkan oleh Anif Abdullah..segmen tersebut menyarankan supaya setiap ahli terjah kumpulan sendiri barulah terjah ahli kumpulan lain..

Tengah malam tadi saya terjah semua ahli ahli group Jepun dan Korea..tapi saya berada di dalam group Jepun..memang penat nak terjah satu-satu..nasib baik line internet tak buat hal..tapi entah macam mana tiba-tiba je laptop terpadam..huaa..risau jugak kalau laptop ade problem kan..syukur alhamdulillah semuanya ok..


p:s/ kumpulan Jepun dan Korea saya dah terjah..
yang mana belum ada kumpulan tu, nanti saya terjah lagi..

14 comments:

Qyla said...

HYE . SY FOLO AWK DARI SEGMEN YG SAMA :)
HIT ME BACK :)

http://sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Addin said...

penat kan nak terjah terjah ni , tapi berbaloi baloi ! :D

Hanis said...

Qyla: sy dh follow awk.. :)

Hanis said...

Addin: tau xpe..memang berbaloi.. :)

akhmal ariff kepal said...

haa. ni orang australia datang terjah. hahaa :)

Hanis said...

akhmal: wah datang dari Australia ye..jauhnye.. hehe.. :)

ツlala genie IIღ said...

owg korea dtang melawat sni....follow jga

Hanis said...

lala: terima kasih owg korea.. :)

lia AKA milo said...

tak sempat nak jelajah negeri ni lagi. huhuhu.
Lia dari Australia. :)

allisya said...

hai.. follow awk da.. Tq :)

http://de5sdiarys.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Hanis said...

lia: thanks sudi singgah sini..jauh dari Australia ye.. :)

Hanis said...

allisya: hai..thanks ye.. :)

hanizan said...

kunjungan balas dr hani
follow u too
salam perkenalan

http://myhoneyy.blogspot.com/

Hanis said...

hanizan: thanks ye sudi follow..
salam perkenalan juga.. :)